OM OSS

Kundtjänst är inte en
avdelning

Välkommen Till LYONLUX MOTORS

Vi på LyonLux Motors har som vision att vara ett dynamiskt företag som skräddarsyr varje affär efter dig som kund. Vi vill att du som kund ska känna en trygghet från första kontakten ända tills du kommer tillbaka nöjd och redo för nästa bilaffär.

    - Som kund hos oss är du skyddad av konsumentköplagen!!

 

KÄRNVÄRDERINGAR

Vi går igenom omfattande utbildning så att vi kan ge dig den kunskap du behöver för att göra ett klokt beslut i valet av fordon som passar din livsstil.

 

  • Här för att hjälpa dig att Köpa Bil och sälja eller byta in en Bil.
  • Mycket Konkurrenskraftiga priser, Vi kan hålla låga priser.
  • Svensksålda bilar med god historik.
  • Minst 6 Månaders garanti.
  • Personlig service, Våra kunder är alltid i centrum.
  • Ge dig den kunskap du behöver för att fatta rätt beslut när du väljer en bil som passar din livsstil.
  • Kostnadsfri hemleverans.

 

 

Du är hjärtligt välkommen att ringa eller komma och prata med oss, se bilar eller provköra.

Vi byter självklart in din nuvarande bil och hjälper dig hitta din nya drömbil. Vare sig det är en exklusiv sportbil eller en trygg och pålitlig familjebil du söker hittar du det hos oss. Detta till mycket konkurrenskraftiga priser ackompanjerat av en personlig service.

Med samarbetar av några bilfirmor runt om Sverige kan vi hitta din nästa bil eller sälja din bil snabbt, enkelt och till Mycket Konkurrenskraftiga priser.

Eftersom vi har korta lagertider på våra bilar rekommenderar vi våra kunder att ringa för att kontrollera att fordonet eller säljare finns kvar innan ni åker till oss.
Allt fler kunder väljer idag hemleverans - ett smidigt sätt att köpa en bil! Detta kostar inget extra.

Vi fokuserar på kunden i allt vi gör och satsar på att ha de mest nöjda kunderna i branschen därför kan vi nästan alltid Garanterar Bättre Deal. Med lagerlokaler har vi lyckats minska omkostnader detta gör det möjligt för oss att hålla låga priser för våra kunder.

MEDIA GALLERI

VÅRA FÖRDELAR

Hur mycket är din bil värd? Få det absolut bästa värdet för ditt fordon. Vi hanterar all pappersarbete. Boka din tid idag!

Våra Bilar levereras i gott skick med 6 månaders garanti. Vi erbjuder även hemleverans utan extrakostnader!

Tryck kontakta oss Skriv till oss dina önskemål och fyll i informationen. Vi kommer därefter att kontakta dig så fort som möjligt!

Eller Ring på 0720283475